Laura van de Voort | Medeoprichter & Expert Duurzaamheid 

Laura is medeoprichter van Green Events en verantwoordelijk voor de operationele zaken binnen de organisatie. Na 15 jaar ervaring als Event & Sustainability Manager voor verschillende grote festivals is met de oprichting van Green Events in 2014 de focus komen te liggen op het creëren van samenwerkingen binnen de sector en het delen van kennis en ervaringen op (inter-)nationaal niveau. Als projectmanager van Plastic Promise zet Laura zich in voor verantwoord plastic gebruik in de gehele sector. Daarnaast faciliteert zij strategische sessies, workshops en voorziet ze organisatoren van (praktisch) advies. 

Tags: duurzaamheid, organisatie, samenwerking, kennisdeling, resultaat gericht, verantwoord plastic gebruik, circulaire economie 


Paul Schurink | Medeoprichter & Expert Energie 

Paul is expert in het kader van tijdelijke energievoorzieningen, duurzaamheid en innovaties. Hij heeft een MBE in energiesystemen en is betrokken geweest bij diverse grootschalige evenementen, zoals de Olympische Spelen, UEFA EURO 2012 en Ocean Race. Binnen Green Events vervult Paul een rol als projectleider en als expert op het gebied van energie en duurzaamheid; gespecialiseerd in energiebeoordeling, – meting en –registratie, alsmede het ontwerp van de optimale stroomvoorziening voor evenementen (Smart Power Plan). Sinds 2014 beheert Paul een Green Deal Waste Free Festivals en sinds 2019 de International Green Deal Circulair Festivals.  

Tags: duurzame energie, Smart Power Plan, innovatie, emissie 


Lyke Poortvliet | Mede-eigenaar & Expert Duurzaamheid 

Lyke is de mede-eigenaar van Green Events en faciliteert strategische sessies, workshops en praktisch advies. Dit doet ze voor muziekfestivals, sport-, en bedrijfsevenementen. Haar brede kennis van sociale en ecologische uitdagingen waar we vandaag de dag mee te maken hebben, combineert ze met 15 jaar praktijkervaring in de evenementenbranche. Het is haar missie om de meest inspirerende verhalen, best-practices en innovaties binnen de evenementenbranche een (online) podium te geven. Op deze manier transformeert Green Events evenementen over de hele wereld in sociale en duurzame evenementen.   

Tags: verbining met de natuur, eiwittransitie, sociale verandering, menselijk welzijn, festivals, conferenties 


Leonie Boon | Expert Grondstoffen & Recyclen 

Leonie is 15 jaar actief in de afvalbranche en expert op het gebied van grondstoffen en recyclen. Ze startte 10 jaar geleden in de festival wereld en verzorgde het afvalmanagement voor een aantal grote, Nederlandse organisatoren. Naast haar expertise, faciliteert ze ook workshops en begeleidingstrajecten. Het is haar missie om continu te zoeken naar oplossingen die het mogelijk maken om afval-, en grondstoffen op een duurzame manier te kunnen verwerken. Ze wil laten zien dat circulariteit mogelijk is. Hiermee hoopt ze vaste gedachten patronen en werkwijzen te kunnen doorbreken, om zo de markt in beweging te krijgen.  

Tags: grondstoffen, verantwoord plastic gebruik, circulaire economie 


Claudia Walraven | Expert Evenementen & Duurzaamheid 

Claudia is een van de Event Experts van het team. Door haar jarenlange ervaring als producent en projectmanager voor diverse grote events en festivals, weet zij als geen ander wat er bij het verduurzamen hiervan komt kijken en kijkt zij ook altijd mee vanuit een organisatorisch oogpunt. Voor haar zijn festivals de perfecte proeftuinen voor een duurzamere samenleving en ze hoopt hier een hoop mensen bewust te maken en te inspireren. 

 Tags: duurzaamheidinnovatie, events, projectmanagement, impact. 


Douwe Luijnenburg | Expert Evenementen & Duurzaamheid 

Douwe is expert in evenementen en duurzaamheid. Hij richt zich, naast workshops en begeleidingstrajecten, op grotere projecten om de sector in beweging te krijgen. Hij is breed georiënteerd als producent, projectmanager, food programmeur, site crew, financiën & begrotingsbeheer. Dit deed hij voor onder andere ID&T, Best Kept Secret, De Parade en North Sea Regatta. Zijn missie is om iedereen mee te krijgen in de transitie naar een duurzame samenleving en hij gaat dan ook graag het gesprek aan met mensen die nog niet voor verandering staan te trappelen. Met Green Events hoopt hij zoveel mogelijk evenementen te bereiken en ze te laten zien dat zij de voorhoede kunnen vormen in de transitie naar een betere wereld. 

Tags: Green Deals, workshops & begeleidingstrajecten, festival duizendpoot, sociale verandering 


Tirsa van der Laan | Expert Evenementen & Duurzaamheid 

Tirsa werkt als expert in evenementen en duurzaamheid bij Green Events. Met 8 jaar ervaring op festivals en evenementen kent ze de industrie als geen ander én bezit ze de nodige kennis om te verduurzamen. Gecombineerd met haar motivatie om een leefbare planeet te behouden is ze klaar om samen met jou aan de slag te gaan! Tirsa helpt in het dagelijkse leven bedrijven op het gebied van duurzaamheid en heeft extra aandacht voor de gebieden reductie & grondstof management. 

Tags: reductie & grondstof management, verduurzaming, groene planeet 


Rosanne Koet | Project Assistent 

Rosanne is project assistent bij Green Events en ondersteunt het team op het gebied van backoffice, organisatie-en projectmanagement. Ook is zij verantwoordelijk voor het van a tot z begeleiden van workshops en meetings. Zij combineert haar ervaring in zowel backoffice als horeca om de doelen van Green Events te kunnen bewerkstelligen.  

Tags: teamspeler, meedenker, coördinator, enthousiast, vooruitstrevend  


Robin Dekker | Expert Marketing & Creatieve Content 

Robin is verantwoordelijk voor de marketing en communicatie van Green Events (International), Plastic Promise en ADE Green. Ze bedenkt, schrijft en creëert content met als doel het delen van kennis en ervaringen, om zo van elkaar te leren. Het is haar missie om het ecosysteem bestaande uit festivals en evenementen te inspireren zich in te zetten voor een groene, circulaire toekomst.  

Tags: kennis delen, creatieve content, (online) marketing & communicatie, SEO