TOP
Image Alt

Team

  /    /  Team

Als creatieve, gedreven, praktijkgerichte experts, delen we kennis en werken we graag samen. Dit is nodig om ecologische uitdagingen bij de kern aan te pakken – liever gister dan vandaag. Dat doen we van binnenuit en met ervaren experts die met werkschoenen in de modder op evenementenlocaties staan en deze regelmatig inruilen voor sneakers tijdens strategische sessies. Wij zijn ervan overtuigd dat dit dé manier is om draagvlak te creëren bij professionals, organisatoren, artiesten en merken. We dagen jou uit om ambitieuze sociale en duurzame doelen te stellen, en bieden ondersteuning om dit waar te maken. 

Laura van de Voort

Mede-oprichter en eigenaar

Deze doorgewinterde eventmanager is verantwoordelijk voor de operationele zaken binnen de organisatie. Met de inhoud in het vizier denkt Laura in praktische oplossingen. Ze verbindt hierbij de juiste partijen aan elkaar. Ook is ze projectmanager van Plastic Promise. Op die manier zet ze zich in voor circulair plasticgebruik binnen de gehele evenementenindustrie.

Plastic Promise, Materiaal, Plastic

Paul Schurink

Mede-oprichter en eigenaar

Een expert op het gebied van tijdelijke duurzame energievoorzieningen en innovaties – dat is Paul. Daarom ontwerpt hij binnen Green Events onder andere optimale stroomvoorzieningen voor evenementen (Smart Power Plan). De financiën regelt hij on the side. Ook is Paul binnen de Green Deal Circular Festivals projectmanager voor kennisontwikkeling, kennisdeling, pilots en projecten. Zo slaat hij de brug tussen de deelnemende organisatoren en het programmamanagementteam.

Circular Festivals, Energie, Stikstof, Innovatie

Lyke Poortvliet

Mede-eigenaar

Haar brede kennis van sociale en ecologische uitdagingen combineert ze met haar praktijkervaring in de evenementenbranche. Als programmeur van webinars en conferenties, geeft ze de meest inspirerende verhalen, best practices en innovaties binnen de evenementenbranche een (online) podium. Ook in de organisatie is zij verantwoordelijk voor alles wat er online gebeurt.

ADE Green, Eten & drinken, Diversiteit & inclusie

Claudia Walraven

Sustainability & Event expert

Claudia ziet festivals als de perfecte proeftuinen voor een duurzamere samenleving. Hiermee hoopt ze veel mensen bewust te maken en te inspireren. Als producent en projectmanager werkte zij jarenlang voor diverse grote events en festivals en neemt zij duurzaamheid ook altijd als essentieel onderdeel mee. Met deze ervaring weet ze als geen ander wat er bij verduurzaming van deze branche komt kijken en snapt ze de industrie vanuit een organisatorisch oogpunt. Binnen Green Events begeleidt ze momenteel de Duurzaamsheidskring Evenementen en Festivals Den Haag en de Duurzame Deal Evenementen en Festivals Rotterdam, waarin gemeenten en organisatoren als collectief samenwerken en zo gezamenlijk een stadsbrede impact creëren.

Projectmanagement, Festivals

Kauthar Bouazzati

Communicatie- & projectmedewerker

Kauthar is op veel verschillende manieren betrokken bij maatschappelijke verbetering, en is gepassioneerd over inclusieve duurzaamheid. Als communicatie-duizendpoot zet ze zich in om informatievoorziening zo toegankelijk mogelijk te maken.

Communicatie, Diversiteit & Inclusie

Ook samenwerken?

Dat kan! Wij werken in opdracht. Mits we een positieve impact  kunnen maken. Zo verduurzamen we de evenementenindustrie door samenwerkingen aan te gaan en te zetten op praktijkgerichte oplossingen én innovatie.