TOP

Even voorstellen, onze nieuwe teamgenoot: Kauthar Bouazzati

Sinds de lancering van onze nieuwe website in mei delen we nog meer kennis via artikelen & webinars. Daarbij hebben we nu ook een agenda functie en delen we nieuws, vacatures en best-practices. Daar komt flink wat extra werk bij kijken. Daarom zijn we blij met de versterking in ons team en stellen we je graag voor aan onze nieuwe aanwinst: Kauthar Bouazzati. Ze is een kei in communicatie en ondersteund ons in het schrijven en online zetten van artikelen en updates.

 

Wat heb jij met het onderwerp duurzaamheid & sociale verandering?

Ik ben eigenlijk altijd geïnteresseerd geweest in hoe maatschappelijke veranderingen tot stand komen. Als twintigjarige ben ik mij heel bewust van een van de grootste uitdagingen van onze toekomst: het klimaat. De vraag is alleen hoe je iedereen in dat bewustzijn mee kunt krijgen, en die transitie zo inclusief mogelijk maakt.

 

Op welke manier kan communicatie bijdragen aan duurzaamheid & sociale verandering?

Er hangt veel af van de manier waarop we communiceren. Alleen al in de woorden die we gebruiken maak je als auteur een belangrijke keuze over het publiek van je tekst. Als je het hebt over een brede sociale verandering kun je communicatie dus als middel gebruiken om informatievoorziening toegankelijk te maken. Dat zie ik dan ook als mijn doel in het communicatievak.

 

Op welke manier kan een evenement bijdragen aan duurzaamheid & sociale verandering?

Brede sociale verandering gaat over meer dan het eenzijdig delen van informatie: het gaat ook over het uitwisselen van ideeën. Evenementen zijn bij uitstek de manier om dat te doen. Het is juist daarom dat ik geloof in de ambities van Green Events. Hier dragen we niet alleen bij aan het bevorderen van die dialoog, maar ook aan het verduurzamen van zo’n evenement.

Onze communicatie-duizendpoot & gepassioneerd over inclusieve duurzaamheid.

kauthar@greenevents.nl