2020 – Het jaar waarin DGTL voor 100% circulair gaat


Dit jaar streeft DGTL naar een 100% circulair festival. Wij spraken met Xander Kotvis, het brein achter de circulaire blauwdrukken, over deze uitdaging.


Verder lezen

Leidens Ontzet 2019 met statiegeldbekers zeer geslaagd


In totaal zijn er door de invoering van de statiegeldbekers meer dan 500.000 plastic wegwerpbekers bespaard en was er ruim 5.000 kilo minder afval.


Verder lezen

Het Circulaire Bekersysteem van Plastic Promise


Dit waren de resultaten van Plastic Promise 2019. Een nieuwe norm voor Nederlandse evenementen is gezet: hergebruik of recycling!


Verder lezen

7 tips om je vegetarische en veganistische gerechten aantrekkelijk te maken voor iedereen


Wat eten mensen op jouw evenement? Gaan deze bezoekers voor een portie vegan bitterbalen, of kiezen ze toch liever voor de smeuïge oer-Hollandse bieterbal?


Verder lezen

Workshop events & duurzaamheid 20 februari


Donderdag 20 februari: workshop events & duurzaamheid met een praktijk- en oplossingsgericht programma voor event professionals Schrijf je nu in!


Verder lezen

Zwarte Cross: echt scheiden was nog nooit zo makkelijk


Samen met andere pioniers uit de eventindustrie bekijkt Zwarte Cross naar hun plastic recyclingproces. Maar dat is niet het enige wat de organisatie doet om te verduurzamen. Marcus ten Zijthoff van Zwarte Cross en Mañana...


Verder lezen

Tirsa van der Laan komt ons team versterken


Het Green Events netwerk van experts groeit en Tirsa van der Laan komt ons versterken.


Verder lezen

Project assistent met groen hart gezocht


Wij zoeken een project assistent die het team ondersteund bij de uitvoering van verschillende projecten en dagelijkse werkzaamheden.


Verder lezen

Oproep voor organisatoren sportevenementen in Utrecht


De Gemeente Utrecht wil organisatoren van sportevenementen ondersteunen en biedt samen met Green Events een meerjarig begeleidingstraject aan, waarin een kleine groep organisatoren samen gaat werken op het gebied van...


Verder lezen