TOP

Workshop: Toekomstbestendig menu op evenementen

Leer alles over een toekomstbestendig menu voor iedereen

Wat is duurzame en inclusieve catering? Hoe maak je de juiste keuze voor jouw evenement? En welke reacties kan je verwachten van je bezoekers bij veranderingen in het menu? Ontdek het in de Workshop: Toekomstbestendig menu voor iedereen op 15 november.

In deze workshop krijg je meer inzicht in de impact van verschillende duurzame aspecten en concrete handvatten om hiermee aan de slag te gaan. Het mooie aan stappen zetten naar duurzamere en inclusieve catering, is dat je als organisatie via je menu een positievere impact kan maken op zowel economische, als ecologische en sociale thema’s.

In de workshop leer je meer over de volgende aspecten voor een duurzaam event menu:

  • Impact van Plant Power
  • Korte Ketens & seizoensgebonden
  • Fair-trade, Biologisch, biodynamisch en regeneratief
  • Voedselverspilling tegengaan
  • Menu in alle smaken & wensen
  • Hoe communiceer je over je aanbod?
  • Impact meten, hoe doe je dat?

Aanmelden doe je via deze link.

 

Datum:        15 november

Tijd:             15:00-17:00, met een kleine borrel na

Locatie:       MONO Rotterdam

Driving environmental & social change in the event industry

luisehartel@gmail.com