Workshop Energie

Wil je meer weten over hoe je een evenement kan verduurzamen? In de verschillende interactieve workshops delen we kennis en geven we tal van voorbeelden uit de praktijk. Ons doel is organisatoren, gemeenten en studenten te inspireren om stappen te zetten op het gebied van duurzame evenementen.

Een evenement is de perfecte plek om bezoekers op een positieve manier kennis te laten maken met duurzaamheid. De festivalbranche loopt voorop op het gebied van duurzaamheid en we zien dat ook andere bedrijfstakken zich laten inspireren door deze sector. Daarnaast heeft een evenement een scala aan mogelijkheden om zijn eigen duurzaamheid te vergroten en de ontwikkelingen op dit vlak gaan in rap tempo. Wij houden je graag bij de les en geven je een hands-on strategie mee om meteen aan de slag te gaan.

Green Events biedt workshops zowel op inschrijving online (webinar) of op off-site (op een door ons gekozen locatie). Daarnaast is mogelijk om een programma op maat, bij jou op locatie (on-site of online) te maken. Tijdens deze interactieve workshops geven we je de juiste tools in handen, samen met relevante voorbeelden uit de praktijk, om jouw duurzame evenement te verwezenlijken.  

Op zoek naar efficiënte en duurzame besparingsadviezen om de kosten van het stroomverbruik drastisch te kunnen reduceren? Dan is deze workshop echt iets voor jou!

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Inventarisatie & minimalisatie energieverbruik
  • Duurzame energie op tijdelijke locaties
  • Efficiënte energie-opwekking

Online

Onze energie expert Paul Schurink neemt je in korte tijd mee in de wereld van duurzame energie op tijdelijke locaties. Bovenstaande onderwerpen worden uitgelicht aan de hand van inspirerende voorbeelden uit de praktijk en er is natuurlijk tijd om vragen te stellen via de chat.

De workshop vindt online plaats, je kan alles dus gewoon thuis achter je laptop volgen! 

Offsite

Onze energie expert Paul Schurink verzorgt het programma op een inspirerende locatie in Utrecht.

Tijdens deze verdiepende praktijkles maak je een slim stroomplan voor jouw evenement, waarbij er wordt gekeken naar o.a. aggregaten en vaste stroom. De volgende onderwerpen komen aan bod:

Na de workshop pas je de opgedane kennis toe in je eigen organisatie of opdracht. Om hierbij te helpen delen we na afloop van de workshop een aantal templates en werkdocumenten met je. 

Wanneer?

Donderdag 24 september 2020 11:00-12:30 uur

Wat kost het?

€39 per persoon (excl. BTW)

Wanneer?

NNB 

Wat kost het?

€375 per persoon, incl. vega(n) lunch (excl. BTW)

Workshops Op Maat

Ben je namens als organisator van evenementen, overheidsinstantie of onderwijsinstelling op zoek naar kennis en ervaring op het gebied van het verduurzamen van evenementen? Green Events biedt verschillende presentaties en (interactieve) workshops op maat, afgestemd op de doelgroep, aan. Het is ook mogelijk om een online programma (webinar) te verzorgen.