fbpx
Advies & Begeleiding Green Events

Wil je als organisator of collectief samenwerkingsverband duurzaamheid stevig verankeren binnen je organisatie? Met een begeleidingstraject op maat helpen we je op zowel strategisch als operationeel niveau met het maken van een passend plan.

Quickscan Green Events

Ben je op zoek naar hands-on advies op het gebied van duurzame evenementen of een specifiek thema? Door middel van een quickscan helpen we je (eerste) doelgerichte stappen te zetten en bieden wij je ondersteuning bij de implementatie in de praktijk.

Workshop Green Events

Wil je meer weten over hoe je een evenement kan verduurzamen? In de verschillende interactieve workshops delen we kennis en geven we tal van voorbeelden uit de praktijk. Ons doel is organisatoren, gemeenten en studenten te inspireren om stappen te zetten op het gebied van duurzame evenementen.

Roeland Sjoerd Hoefsloot

Circular Festivals

Sinds oktober 2015 werkt Green Events aan de Green Deal voor Afvalvrije Festivals, samen met een aantal koplopers uit de evenementensector met als hoofddoel de hoeveelheid afval per bezoeker te verminderen, afval te scheiden en meer en beter te recyclen. 

IMG_9564

Plastic Promise

Plastic Promise is een beweging met pioniers uit de evenementenindustrie, drankfabrikanten, festivals en sportevents die zich inzet voor verantwoord plastic gebruik. De landelijke campagne ‘Never Give Up On Your Cup’ is één van de initiatieven.

Foto: Jorn Baars ©

ADE Green

Samen met Amsterdam Dance Event organiseren we ADE Green om duurzaamheid, innovatie en sociale verandering aan te wakkeren en te versterken via de muziek- en evenementenindustrie. ADE Green organiseert ook Livecasts.