Nieuws

Een plasticvrij festival; MOMO Fabrique laat zien dat het kan!

Motel Mozaique organiseert een Corona-proof én duurzaam festival: MOMO Fabrique. We gingen in gesprek met Kelly Leeuwis, zakelijk directeur van MOMO.


Verder lezen

Plastic Promise zet op een rij: vier veranderingen in wet- & regelgeving

De vier belangrijkste veranderingen in wet- & regelgeving op het gebied van wegwerp plastic voor alle Nederlandse evenementen


Verder lezen

Webinar 4: Laatste ontwikkelingen & hoe verder?

In de vierde en laatste sessie van de webinar-serie over herbruikbare en recyclebare bekers spreken we met Agnieszka van Batavia (The LCA Centre), Marcus ten Zijthoff (Zwarte Cross) en Leo Weterings (Vierdaagsefeesten).


Verder lezen

Wat wij doen
Green Events is hét platform voor verduurzaming van evenementen. Samenwerking, snelheid en daadkracht zijn nodig om de hedendaagse uitdagingen op ecologisch en sociaal vlak samen op te lossen.
Portfolio
Wij werken voor -en vooral samen met – organisatoren, merken, NGO’s en overheidsinstanties. Wij opereren wereldwijd en op veel verschillende soorten evenementen, op het gebied van muziek, sport, cultuur en business-to-business.
Gemeente Rotterdam logo
DGTL Logo
Mysteryland logo
Sport support logo
Ultra Music Festival
Heineken logo2
Le Champion logo
The Next Web logo
Areas of impact
Duurzaamheid vraagt om een centrale aanpak die wordt gestuurd en gecoördineerd vanuit de organisator van het evenement. Lees hier wat jij kan doen!
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.