Nieuws

Sprekers webinar ‘Alles over afvalvrije bekersystemen voor evenementen’ bekend

Wat is een afvalvrij, oftewel circulair, bekersysteem? Waarom zou je daar nu mee aan de slag gaan? En hoe pak je dat aan? Erwin Roodhart (Ondernemend Leiden) gaat hierover in gesprek met Sanne Westra (Ministerie van Infrastructuur & Waterstaat), Agnieszka van Batavia (The LCA Centre), Erik Costeur (Gentse Feesten) en Douk Vos (Dekmantel).


Verder lezen

Biobased, biologisch afbreekbaar of composteerbaar?

Laura van de Voort projectmanager van Plastic Promise ging in gesprek met Jelmer Vierstra (Natuur & Milieu) en Agnieszka van Batavia (The LCA Centre) over de feiten en fabels van biobased, biologisch afbreekbaar en composteerbare materialen.


Verder lezen

Hernieuwbare Trias Energetica: de weg naar emissievrije, hernieuwbare energie op jouw evenement

In samenwerking met Professor Ad van Wijk hebben we een nieuw model ontwikkeld; de Hernieuwbare Trias Energetica 2021. Lees hier alles over de Trias Energetica, de Hernieuwbare Trias Energetica en voorbeelden hoe je het nieuwe model in de praktijk kan toepassen.


Verder lezen

Wat wij doen
Green Events is hét platform voor verduurzaming van evenementen. Samenwerking, snelheid en daadkracht zijn nodig om de hedendaagse uitdagingen op ecologisch en sociaal vlak samen op te lossen.
Portfolio
Wij werken voor -en vooral samen met – organisatoren, merken, NGO’s en overheidsinstanties. Wij opereren wereldwijd en op veel verschillende soorten evenementen, op het gebied van muziek, sport, cultuur en business-to-business.
Gemeente Rotterdam logo
DGTL Logo
Mysteryland logo
Sport support logo
Ultra Music Festival
Heineken logo2
Le Champion logo
The Next Web logo
Areas of impact
Duurzaamheid vraagt om een centrale aanpak die wordt gestuurd en gecoördineerd vanuit de organisator van het evenement. Lees hier wat jij kan doen!
This error message is only visible to WordPress admins
Unsupported get request. Object with ID '17841403150024895' does not exist, cannot be loaded due to missing permissions, or does not support this operation. Please read the Graph API documentation at https://developers.facebook.com/docs/graph-api