Nieuws

Webinar recap: from intention to impact – steps for a diverse and inclusive festival culture

This webinar aims to spark an authentic conversation around diversity and inclusion within the festival industry, and provide organisations practical tools to implement sustainable systemic change. You can rewatch the webinar till 1st July 2021.


Verder lezen

Greener wordt met 43 mobiele batterijoplossingen wereldwijd marktleider

Greener is met 43 mobiele energieopslagsystemen met een totale capaciteit van 15MWh wereldwijd marktleider als het gaat om de verhuur van mobiele stroomoplossingen door middel van de inzet van batterijen.


Verder lezen

Waarden voor een Nieuwe Taal

De Handreiking Waarde voor een Nieuwe Taal is praktisch geschreven en helpt je om in panelgesprekken, interne en externe communicatie taal op een inclusieve manier te gebruiken waarbij uitsluiting wordt voorkomen.


Verder lezen

Wat wij doen
Green Events is hét platform voor verduurzaming van evenementen. Samenwerking, snelheid en daadkracht zijn nodig om de hedendaagse uitdagingen op ecologisch en sociaal vlak samen op te lossen.
Portfolio
Wij werken voor -en vooral samen met – organisatoren, merken, NGO’s en overheidsinstanties. Wij opereren wereldwijd en op veel verschillende soorten evenementen, op het gebied van muziek, sport, cultuur en business-to-business.
Gemeente Rotterdam logo
DGTL Logo
Mysteryland logo
Sport support logo
Ultra Music Festival
Heineken logo2
Le Champion logo
The Next Web logo
Areas of impact
Duurzaamheid vraagt om een centrale aanpak die wordt gestuurd en gecoördineerd vanuit de organisator van het evenement. Lees hier wat jij kan doen!
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.