Nieuws

Hoe de inzet van een bekermunt zorgde voor het recycle succes van Awakenings

Ondanks dat de evenementen wereld op z’n kop staat gaat Awakenings met onverminderd enthousiasme door. Aankomende vrijdag start de online weekender. Een grensverleggende 3D experience van de Gashouder. Eerder deze maand spraken we met Natasja Veenboer (General Manager Awakenings) voor de derde webinar van de vierdelige serie over het gebruik van herbruikbare- en recyclebare bekers. In deze bijzondere tijd nemen wij jullie graag mee in het recycle-succes van Awakenings.


Verder lezen

Na de zomer starten we met online & off-site workshops

Laat je inspireren en krijg inzicht in nieuwe ontwikkelingen in deze bijzondere tijd.
Dit najaar zijn we terug met drie veelbelovende workshops duurzaamheid, energie & grondstoffen (afval), food & drinks en afvalvrije bekersystemen. Om jullie op de meest efficiënte kennis te laten maken met duurzaamheid bieden we naast de off-site workshops nu ook de workshops online (Webinar) aan. Geef je event/project of opdracht een boost en schrijf je in voor de workshops!


Verder lezen

Webinar deel 3: Best Practice Recyclebare Bekers: Awakenings

Awakenings heeft tot wel 95% van de wegwerp PET-bekers weten te recyclen en hun systeem succesvol geïmplementeerd op onder andere Awakenings Festival met 40.000 bezoekers. Leer in deze webinar hoe ze dit hebben aangepakt enschrijf je in voor deel 3


Verder lezen

Wat wij doen
Green Events is hét platform voor verduurzaming van evenementen. Samenwerking, snelheid en daadkracht zijn nodig om de hedendaagse uitdagingen op ecologisch en sociaal vlak samen op te lossen.
Portfolio
Wij werken voor -en vooral samen met – organisatoren, merken, NGO’s en overheidsinstanties. Wij opereren wereldwijd en op veel verschillende soorten evenementen, op het gebied van muziek, sport, cultuur en business-to-business.
Gemeente Rotterdam logo
DGTL Logo
Mysteryland logo
Sport support logo
Ultra Music Festival
Heineken logo2
Le Champion logo
The Next Web logo
Areas of impact
Duurzaamheid vraagt om een centrale aanpak die wordt gestuurd en gecoördineerd vanuit de organisator van het evenement. Lees hier wat jij kan doen!
This error message is only visible to WordPress admins
Unsupported get request. Object with ID '17841403150024895' does not exist, cannot be loaded due to missing permissions, or does not support this operation. Please read the Graph API documentation at https://developers.facebook.com/docs/graph-api