Strategisch Duurzaamheidsplan

Wil je als organisator of collectief samenwerkingsverband duurzaamheid stevig verankeren binnen je organisatie? Met een begeleidingstraject op maat helpen we je op zowel strategisch als operationeel niveau met het maken van een passend plan.

Het zou kunnen dat je al bezig bent met het verduurzamen van je evenement. Misschien ben je al aan het nadenken over een duurzamere bedrijfsvisie en heb je op je evenement ook al maatregelen genomen om duurzamer te worden. Maar mis je een complete strategie, een inspirerende missie, implementatierichtlijnen of praktische expertise, laat ons je dan helpen om impact te maken waar je kracht ligt en  resultaten te behalen waar je trots mee naar buiten kan treden.

Wij hebben een aantal tools ontwikkeld die elke organisator verder helpt met verduurzamen, waar dan ook in het proces. Na een korte intake sessie, kunnen we snel adviseren welke van deze tools aansluiten bij je situatie. Verwacht een duidelijk plan op maat dat jouw bedrijf goed op weg helpt naar een duurzamere toekomst.

Wil je graag meer informatie over het strategisch duurzaamheidsplan? Neem gerust contact op!