TOP
Image Alt

Samenwerken

  /  Samenwerken

Wij werken samen met nationale en internationale evenementenorganisatoren, artiesten, merken (bedrijven), landelijke overheid, provincies, gemeenten en NGO’s. Zo versnellen we gezamenlijk duurzame ontwikkelingen. Ook samenwerken? Dat kan! Wij werken in opdracht. 

Advies en begeleiding

Of je nou een organisator, promotor, artiest, gemeente, provincie of merk bent – wij werken wereldwijd samen met verschillende soorten evenementen. Van muziek tot sport en van cultuur tot business-to-business. 

Door middel van advies en begeleidingstrajecten op maat, helpen we je met het toekomstbestendig maken van je organisatie. Dit kan van een bedrijfsbrede duurzame en sociale strategie, tot praktijkgerichte plannen zoals stikstofreductie of energie- en grondstoffen management. Daarnaast begeleiden we projecten waarin gemeenten en organisatoren als collectief samenwerken. Zo ontwikkelen we duurzame en sociale maatregelen én oplossingen met een stadsbrede impact. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Workshops

De ontwikkelingen op gebied van duurzaamheid en evenementen gaan snel. Om te voorkomen dat je door de bomen het bos niet meer ziet, filteren wij alle relevante informatie voor je. Deze informatie bundelen we in een praktijkgericht workshopprogramma: 

  • Een introductie: duurzaamheid & evenementen
  • Duurzame energievoorziening
  • Van afval naar grondstoffen management
  • Afvalvrije bekersystemen
  • Toekomstbestendig eten & drinken op het menu

We maken de workshop op maat, op locatie of online. Tijdens deze interactieve bijeenkomsten (online of op locatie) geven we je de juiste kennis en tools in handen, met relevante voorbeelden uit de praktijk. Dat maakt het gemakkelijker om evenementen op een duurzamere manier te organiseren en produceren.  

Sta jij als organisator, overheidsinstantie of onderwijsinstelling in de startblokken om met verduurzaming aan de slag te gaan? Of heb je de eerste stappen richting een duurzame organisatie gezet, maar weet je niet hoe verder? Neem dan hier contact met ons op.

Content aanmelden

Green Events is er voor de hele evenementenindustrie. Daarom kunnen wij niet zonder jullie verhalen en voorbeelden. Heb jij een evenement, workshop, nieuws of praktijkcase waar je trots op bent? Wil je iets delen met de (internationale) evenementenwereld? Of schrijf je graag een artikel over een onderwerp dat op de agenda moet? Stuur het door naar ons! We kijken uit naar je ideeën. 


    Ook samenwerken?

    Dat kan! Wij werken in opdracht. Mits we een positieve impact  kunnen maken. Zo verduurzamen we de evenementenindustrie door samenwerkingen aan te gaan en in te zetten op praktijkgerichte oplossingen én innovatie.