Quickscan Afvalvrije Bekersystemen

Ben je op zoek naar hands-on advies op het gebied van duurzame evenementen en afvalvrije (circulaire) bekersystemen? Door middel van een Quickscan afvalvrije bekersystemen helpen we je doelgerichte stappen te zetten richting herbruikbare of recyclebare bekers. Daarnaast bieden wij ondersteuning bij de implementatie in de praktijk. 

Samen met een Green Events expert zal je sparren over mogelijkheden voor jouw evenement en oplossingen onderzoeken aan de hand van best practices uit de evenementen-industrie. Hierin wordt meegenomen; het statiegeld systeem, spoelen op locatie, communicatie richting bezoekers en andere belangrijke zaken waar je op moet letten bij het invoeren van een nieuw systeem.

Een Quickscan bestaat uit:

  • Een (online) werksessie met een Green Events expert om de best-practices uit de event-industrie en mogelijkheden voor maatregelen en oplossingen samen te onderzoeken. Hierin wordt meegenomen statiegeld systeem, spoelen op locatie, communicatie richting bezoekers en zaken waar je op moet letten bij het invoeren van een nieuw systeem.
  • Praktische feedback op je actieplan
  • Telefonische vraagbaak voor praktische vragen om je actieplan uit te kunnen voeren
 

Wil je graag meer informatie over de Quickscan Afvalvrije Bekersystemen? Neem gerust contact op!