September 2020: workshops duurzaamheid, energie, grondstoffen (afval), food & drinks en afvalvrije bekersystemen  met een praktijk- en oplossingsgericht programma voor event professionals. Schrijf je hier in! 

Dit voorjaar organiseerde we de succesvolle workshop events & duurzaamheid voor event managers en producenten. Door de vele aanmeldingen en positieve reacties bieden we dit najaar drie veelbelovende workshops aan vol kennis, inspiratie en alle middelen die jij nodig hebt om jouw event te verduurzamen. Zeker in deze onzekere tijd willen wij graag samen met jullie vooruitdenken en jullie op de meest efficiënte manier (online) kennis laten maken met de wondere wereld van duurzaamheid.

Ben je toe aan meer kennis en inspiratie over duurzaamheid en wil je niet langer stil zitten? Heb je de eerste stappen gezet richting duurzaamheid, maar weet je niet hoe verder? Of wil je een opfriscursus met alle ins en outs op het gebied van duurzame evenementen? In alle gevallen zijn de workshops geschikt voor jou. Naast dat we jullie off-site (fysiek) graag zien bieden we nu ook online workshops aan.

Hoe zien de workshops eruit?
Green Events biedt workshops zowel op inschrijving online (webinar) of op off-site (op een door ons gekozen locatie waar we alle richtlijnen van het RIVM zullen naleven). Daarnaast is het mogelijk om een programma op maatbij jou op locatie (on-site of online) te maken. Tijdens deze interactieve workshops geven we je de juiste tools in handen, samen met relevante voorbeelden uit de praktijk, het maken van een duurzame strategie en actieplan om jouw duurzame stappen verwezenlijken.

Online (webinar)
Onze experts nemen je in 1.5 uur op een interactieve manier mee in de wereld van workshops duurzaamheid, energie, grondstoffen (afval), food & drinks en afvalvrije bekersystemen . De bovenstaande onderwerpen worden uitgelicht aan de hand van inspirerende voorbeelden uit de praktijk en er is natuurlijk tijd om vragen te stellen via de chat. De workshop vindt online plaats, je kan alles dus gewoon thuis achter je laptop volgen!

Off-site (op locatie)
Op een door ons gekozen locatie waar we samen alle richtlijnen van het RIVM zullen naleven zullen onze experts waaronder Paul Schurink, Lyke Poortvliet, Laura van de Voort en Leonie Boon de workshop duurzaamheid, energie, grondstoffen (afval)

Afsluitend is er een borrel (vanaf 16.00 uur) om je nieuwe duurzame netwerk beter te leren kennen. Na de workshop pas je de opgedane kennis toe in je eigen organisatie of opdracht. Om hierbij te helpen delen we na afloop van de workshop een aantal templates en werkdocumenten met je. Veelal komen de specifieke vragen pas als je de maatregelen gaat implementeren in je eigen event/project. We helpen je dan graag verder, daarvoor krijg je 45 minuten individueel advies (conference call) van een expert met kennis over een thema naar keuze en is tot 12 maanden na de workshop inzetbaar.

Schrijf je hier in! 

Waarom meedoen?
Een evenement is de perfect plek om bezoekers op een positieve manier kennis te laten maken met duurzaamheid. De festivalbranche loopt voorop op het gebied van duurzaamheid en we zien dat ook andere bedrijfstakken zich laten inspireren door deze sector. Daarnaast heeft een evenement een scala aan mogelijkheden om zijn eigen duurzaamheid te vergroten en de ontwikkelingen op dit vlak gaan in rap tempo. Wij houden je graag bij de les en geven je een hands-on strategie mee om meteen aan de slag te gaan.

Over Green Events
Green Events is hét platform voor verduurzaming van evenementen. Samenwerking, snelheid en daadkracht zijn nodig om de hedendaagse uitdagingen op ecologisch en sociaal vlak samen op te lossen. Evenementen staan jaarlijks met miljoenen mensen in contact, en zijn in onze ogen de perfecte plek om grootste verandering teweeg te brengen. Met ons uitgebreide en diverse netwerk kunnen wij mogelijke oplossingen onderzoeken, onder de aandacht brengen en de implementatie hiervan versnellen. Green Events is de organisatie achter de Green Deal Circular Festivals, Plastic Promise  & ADE Green. Meer weten? Klik hier.

 

Praktisch

Workshop duurzaamheid
Online: Donderdag 17 september 2020 11:00-12:30 uur
Kosten: €39 per persoon (excl. BTW)

Off-site: Donderdag 10 september 2020 10:00-16:00 uur
Kosten: €475 per persoon, incl. vega(n) lunch (excl. BTW)

Workshop energie
Online: Donderdag 24 september 2020 11:00-12:30 uur
Kosten: €39 per persoon (excl. BTW)

Off-site: Donderdag 19 november 2020 9:30-13:00 uur
Kosten: €375 per persoon, incl. vega(n) lunch (excl. BTW)

Workshop grondstoffen (afval)
Online: Dinsdag 22 september 2020 11:00-12:30 uur
Kosten: €39 per persoon (excl. BTW)

Off-site: Donderdag 19 november 2020 12:30-16:00 uur
Kosten: €375 per persoon, incl. vega(n) lunch (excl. BTW)

Workshop afvalvrije bekersystemen
Online: Donderdag 15 oktober 2020 11.00 – 12.30
Kosten: €39 per persoon (excl. BTW)

Workshop Food & Drinks
Online: Donderdag 1 oktober 2020 11.00 – 12.30
Kosten: €39 per persoon (excl. BTW)

Alle workshops worden in het Nederlands gegeven. Offsite hebben we een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Schrijf je hier in! 

Wildcard
Organiseer jij een evenement, ben je gedreven om je evenement duurzamer te organiseren maar mis je de financiële middelen om de kosten voor deze workshop te betalen? Wij stellen op aanvraag een wildcard beschikbaar. Stuur ons je motivatie van max 100 woorden en we laten je weten of je kosteloos kan deelnemen aan deze workshop. Stuur je aanvraag naar info@greenevents.nl