TOP

Wil jij partner worden van het webinar over diversiteit & inclusie of single-use plastics?

Na een succesvolle webinar reeks over afvalvrije bekersystemen, korte voedselketens en diversity & inclusion werken we momenteel aan twee nieuwe programma’s over de aanpak van single use plastics (donderdag 21 oktober 2021) en diversiteit & inclusie (28 oktober 2021). Voor de financiering van deze twee webinars zijn we op zoek naar partners. Heb jij vanuit jouw provincie, gemeente of organisatie budget om te investeren in het samenbrengen en delen van kennis met organisatoren?

 

Geen tijd te verliezen

Afgelopen decennia zijn evenementen steeds vaker, groter en complexer georganiseerd. Met tienduizenden bezoekers, artiesten, sprekers, sporters en leveranciers van over de hele wereld. De corona-crisis heeft de evenementen industrie tot stilstand gebracht. Ondanks deze crisis en de onzekere toekomst voor organisatoren is er geen tijd te verliezen om ook de enorme uitdagingen van ongelijkheid, gezondheid, uitputting van natuurlijke hulpbronnen, verlies van biodiversiteit, milieuvervuiling en de klimaatcrisis aan te gaan.

 

Vanuit gemeenten, provincies, landelijke overheid en de Europese commissie komen er steeds meer doelstellingen en regels voor evenement organisatoren die gericht zijn op het reduceren van de negatieve impact van evenementen. Denk hierbij aan thema’s zoals plastic gebruik, stadslogistiek, duurzame energie, klimaat adaptatie en circulariteit.

 

Laagdrempelig kennis delen

De ervaring leert  dat webinars een zeer effectief middel zijn om op  een laagdrempelige manier kennis te delen. In 2021 presenteren we daarom een uitgebreid webinar programma. Via deze webinars en inhoudelijke artikelen delen wij in samenwerking met partners de kennis met de evenementen-industrie. Op deze manier stellen wij samen de industrie in staat om voor toekomstbestendige oplossingen en maatregelen te kiezen welke in lijn zijn met de duurzame richting die gemeentes, provincies, Nederland en Europa inslaan.

 

Waarom partner worden van een webinar?

  •   Actuele duurzame kennis laagdrempelig beschikbaar maken voor organisatoren
  •   Logo vermelding communicatie uitingen
  •   Aanleiding om concrete stappen te zetten ism met organisatoren
  •   Organisatoren toekomstbestendig maken
  •   Rondetafelgesprek met mede-partners over betreffend onderwerp

Neem contact met ons op als je vragen of interesse hebt en we komen snel bij je terug!

Mede-eigenaar Green Events en Head of Program ADE Green

lyke@greenevents.nl