TOP

Vacature MOJO: Projectmanager Duurzaamheid

Zeg je entertainment, dan zeg je MOJO. Al meer dan 50 jaar organiseert MOJO concerten van o.a. Adele, Khalid, Marco Borsato en BTS, festivals zoals Lowlands, North Sea Jazz en WOO HAH! en evenementen als Cirque du Soleil. Iedereen heeft dankzij MOJO wel eens een onvergetelijke avond of weekend gehad.

 

MOJO is onderdeel van Live Nation Entertainment, een wereldwijde beursgenoteerde live-entertainment organisatie. MOJO is gevestigd in Delft en heeft 90 medewerkers in dienst. MOJO is verantwoordelijk voor 200 evenementen per jaar, van dance tot pop en van hiphop tot soul en worden jaarlijks bezocht door meer dan twee miljoen bezoekers.

 

Vanwege corona hebben we een rustiger jaar gehad maar inmiddels komen de tournees en festivals weer langzaam op gang en zijn de voorbereidingen voor 2022 in volle gang.

Het is daarbij onze verantwoordelijkheid om livemuziekervaringen mogelijk te maken voor de komende generaties. Daarom staan MOJO, AFAS Live en de Ziggo Dome voor het verminderen van de negatieve milieueffecten die samenhangen met de organisatie van evenementen en zijn wij per direct op zoek naar een:

 

Projectmanager Duurzaamheid

(40 uur per week)

 

Jij bent verantwoordelijk voor het doorontwikkelen en implementeren van het duurzaamheidsbeleid binnen MOJO, AFAS Live en Ziggo Dome. Hierbij combineer je inhoudelijke brede kennis op het gebied van duurzaamheid met ervaring in het leiden van projecten. Je creëert bewustwording en draagvlak en zorgt dat doelstellingen van de prioriteitsgebieden binnen gestelde kaders worden behaald. Je werkt samen met leden van de interne klankboordgroep en externe partijen zoals leveranciers, gemeenten en ministeries.

 

Jouw ideale baan

Met jouw WO werk- en denkniveau en ruime ervaring als projectmanager met inhoudelijke kennis van innovaties en toepassingsgebieden op het gebied van duurzaamheid, zoek jij een baan waarin jij deze kwaliteiten kunt combineren. Je kunt gemotiveerd uitleggen waarom jij jouw expertise wil inzetten binnen de evenementen- en muziekindustrie. Wij vinden het belangrijk dat je de ruimte hebt jouw kwaliteiten, persoonlijkheid en achtergrond hierin te laten spreken. Je bent assertief en goed georganiseerd. Jouw sociale en communicatieve vaardigheden kun je inzetten voor de interne en externe lobby en je weet daarin partijen te verbinden. In deze functie heb je een grote mate van zelfstandigheid. Een goed beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is belangrijk, omdat je ook met onze internationale partners binnen Live Nation moet communiceren.

 

Arbeidsvoorwaarden
MOJO biedt een marktconform salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Het betreft een functie voor de duur van 12 maanden met de intentie dit te verlengen. Je werkzaamheden verricht je hoofdzakelijk vanuit ons kantoor in Utrecht, maar ook de kantoren en zalen in Delft en Amsterdam moeten regelmatig worden bezocht. Na de inwerkperiode behoort gedeeltelijk thuiswerken tot de mogelijkheden.

 

Diversiteit

Naast diversiteit in het aanbod van concerten en events streven we naar een zo divers mogelijke samenstelling van onze teams. MOJO is er van overtuigd dat diversiteit de creativiteit stimuleert en zorgt voor innovatie.

Geïnteresseerd?

Herken je jezelf in het profiel en wil je reageren? Stuur dan uiterlijk 7 september a.s. je cv en motivatie onder vermelding van Vacature Projectmanager Duurzaamheid uitsluitend per e-mail naar vacature@mojo.nl. Voor meer informatie over de functie mail je naar dit e-mailadres, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Onze communicatie-duizendpoot & gepassioneerd over inclusieve duurzaamheid.

kauthar@greenevents.nl