TOP

Future Festivals Meet-up bij Holland Festival

Omdat festivalorganisaties samen meer en betere ideeën hebben dan alleen, organiseert het Holland Festival in samenwerking met Green Events, ESNS en ROEF een eerste gezamenlijke meet-up om de goede voornemens te realiseren.

Future Festivals Meet-up

Hoe kunnen festivals op een duurzamere manier worden georganiseerd? Future Festivals Meet-up is een conferentie voor professionals en andere geïnteresseerden. Organisatoren van verschillende festivals in Nederland als Eurosonic Noorderslag (ESNS) en ROEF zullen met elkaar en het publiek spreken over hoe zij duurzamer kunnen opereren en wat de oplossingen van de toekomst zijn. Frank Kimenai gaat hiervoor in gesprek met Rob van WegenAnnick MantouaJan Henk TigelaarNikki KampsLaura van de Voort, Jan Willem van Bokhorst en Remco Moen Marcar.

Onder leiding van experts op het gebied van het duurzaam organiseren van evenementen worden mogelijkheden verkend van beleid tot uitvoering en samenwerking met duurzame, lokale ondernemers. Wat weten we nu en welke doelen stellen we onszelf voor 2025? Deze editie geldt als het startpunt voor een halfjaarlijkse meet-up waarvan de volgende editie in januari 2023 op ESNS plaatsvindt en halfjaarlijks wordt vervolgd. Wees welkom om mee te luisteren en eventueel jouw steentje bij te dragen!

Waar en wanneer?

Locatie: De KAS (Q-Park Westergasfabriek)
Datum: 14 juni
Tijd: 11:00 – 17:00
Taal: Nederlands, Engels

Dit programma maakt deel uit van het overkoepelende programma Manifest for the living in a time of extinction.

Driving environmental & social change in the event industry

luisehartel@gmail.com