TOP

Duurzame ondersteuning voor organisatoren in Utrecht

De Gemeente Utrecht ondersteund organisatoren in de stad op het gebied van duurzaamheid. Organiseer jij een evenement, waarbij een vergunning nodig is en wil je aan de slag met duurzaamheid? Meld je dan aan voor een Club Green Events Membership of individuele begeleiding van Rob van Wegen, en de Gemeente Utrecht draagt hiervoor de kosten. Er is ruimte voor een beperkt aantal aanvragen dus wees er snel bij. Lees verder voor meer informatie.
Over Club Green Events
In dit besloten platform kan je 365 dagen per jaar alle vragen rondom duurzaamheid & sociale verandering stellen. Experts en andere leden in het platform geven antwoord op je vragen. Daarbij organiseert Green Events online Expertise Sessies waarin een thema wordt uitgediept en na afloop handige guides en templates worden gedeeld om mee aan de slag te gaan. Ook krijgen Utrechtse organisatoren een besloten groep binnen het platform waarin lokale best practices, vragen en tips worden gedeeld.
Over het individuele begeleidingstraject 
Rob van Wegen heeft jarenlange kennis en ervaring in het verduurzamen van evenementen. Met die ervaring helpt hij organisatoren met het vormen van duurzaamheidsambities en een praktisch meerjarenplan om die te bereiken. Deelnemen aan een begeleidingstraject vraagt de nodige inzet van de organisator. Tijdens dit traject wordt je, samen met je collega’s uit de andere afdelingen van je organisatie, begeleid in 3 sessies van 2 uur.  De sessies volgen elkaar om de 2 à 3 weken op. Na 1 jaar volgt er een follow-up meeting om samen te evalueren en het plan aan te passen. Na afloop van het traject kan je zelfstandig de ambities en planning aanpassen en de voortgang monitoren. Startdatum van het traject in overleg.

Aanmelden voor Club Green Events of een individueel begeleidingstraject kan via info@greenevents.nl.

Communicatie & Contentmanager van Green Events

luise@greenevents.nl