TOP

Doe mee aan de Groene Karavaan

Groene Karavaan

La Vuelta Holanda wil als allereerste wielerevenement ter wereld een groene karavaan organiseren. Deze groene karavaan rijdt voor het wielerpeloton uit gedurende de drie Nederlandse etappes van La Vuelta 2022 en bestaat uit alleen maar duurzame voertuigen met een duurzame boodschap. Wij zijn op zoek naar partijen die samen met ons deze ambitie willen realiseren.

Meedoen

Door mee te doen aan de groene karavaan kunnen deelnemers hun duurzaamheidsverhaal vertellen aan het grote publiek en een bijdrage leveren aan de duurzaamheidsstrategie van La Vuelta Holanda met zijn Sustainable Development Goals (SDG’s). De karavaan heeft geen CO2 uitstoot en rijdt dus geheel emissieloos (elektrisch of op waterstof) voor het peloton uit. Rondom de start- en finishlocaties van de drie Nederlandse etappes wordt een duurzaamheidsplein gecreëerd waar alle deelnemers aan de groene karavaan een plek krijgen om de bezoekers van La Vuelta Holanda te ontmoeten.

Heb jij interesse om mee te doen? Download hieronder meer informatie over het concept en neem contact op met de Groene Karavaan.

Onze communicatieduizendpoot & gepassioneerd over inclusieve duurzaamheid.

kauthar@greenevents.nl