Grondstoffen (afval)

E-waste Arcades maakt afval scheiden leuk! Middels toffe interactieve afval installaties geven ze aandacht aan de afvalstromen en grondstofkringlopen die jij wilt scheiden op jouw event.

Website

Stub is een duurzaam middel om te voorkomen dat peuken en kauwgom in de natuur verdwijnen. Inzet van deze mobiele asbak zorgt voor het behoud van schone stranden, natuurgebieden, straten en een bewustwording onder de gebruikers. 

Website

GP Groot inzameling en recycling staat voor nieuwe grondstoffen uit afval. Slim inzamelen is verduurzamen én besparen. Wij adviseren u graag bij het beheren en het beheersen van uw afvalstromen.

Website

Energie

Ecovolt is een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in aanleg en beheer van midden spanning installaties voor verschillende toepassingen bij bedrijven en netbeheerders. Hierbij worden energievoorzieningen beheert en wordt er ondersteuning aangeboden bij het verduurzamen van bedrijven.

Website

Energy Floors is een dynamisch bedrijf gevestigd in Rotterdam. Door middel van energieopwekkende vloeren besteedt de organisatie op een interactieve, leuke manier aandacht aan duurzame energie. Het is hierbij van belang dat het bewustzijn van energieproductie en –verbruik wordt verhoogd.

Slim Stroomplan is een samenwerking tussen ZAP Concepts en Watt-Now. Dankzij deze samenwerking worden organisatoren nóg beter voorzien van efficiënte en duurzame besparingsadviezen om de kosten van het stroomverbruik te reduceren.

Website

Waar het stroomnet stopt daar begint Wattsun. Altijd en overal onafhankelijk werkzaamheden uitvoeren met het draagbare plug & play batterijensysteem van Wattsun. Stil, schoon en zonder hoge gebruikskosten.

Website

F&L Powerrental uw verhuurpartner op gebied van accusystemen die u kunt combineren met een zonnepaneel, aggregaat of vaste spanning winst voor u en bovenal het Milieu.

Website

The Powershop is toonaangevend voor de inzet duurzame energie oplossingen voor evenementen.
Advies en ontwerp optimale stroomplan, gebruik duurzame brandstoffen, batterij oplossingen.

Website

Food & drinks

The Food Line-Up is een duurzaam cateringbureau. Ze werken met meer dan 200 verschillende specialisten, waaronder chefs, foodtrucks en producenten. Deze specialisten worden ingezet op (zakelijke) evenementen en zorgen hier voor echte verhalen en echt eten.

Website

Barproducties specialiseert zich in duurzame drank catering op evenementen. Op basis van een transparante samenwerking kijken wij hoe we het maximale resultaat kunnen behalen.

Website

CupStack is de specialist in hardcups. Met onze omvangrijke ervaring helpen wij organisaties bij het optimaal inzetten van hardcups met een passend verdienmodel.

Website

GiantLeaps heeft een tool ontwikkeld voor cateraars om inzicht te krijgen in de milieu impact van een of meerdere gerechten. Daarbij geven ze advies op welke manier de impact van een gerecht gereduceerd kan worden.

Website

Dutch Cups produceert en levert onbreekbare en herbruikbare kunststof drinkglazen, duurzame schenkkannen en dienbladen. Dutch Cups creëert hiermee een goedkoop en milieuvriendelijk alternatief voor kartonnen en plastic wegwerpbekers voor evenementen.

Website

Biopla houdt zich bezig met biobased en biodegradable producten voor diverse sectoren. Zowel herbruikbare als wegwerp producten gemaakt van hernieuwbare ecologische materialen op basis van suikerriet en maïs.

Website

Moonen Packaging levert een breed scala aan duurzame disposables, o.a. van bamboe, PLA en suikerrietafval. Wij leveren o.a. bekers voor warme én koude dranken, borden, snack bakjes en bestek.

Website

StarCups is hét duurzame huurconcept voor festivalbekers. StarCups ontzorgt de festivalorganisator van A tot Z. Van het bedrukken van bekers, het leveren, wassen, opslaan tot het trainen van barpersoneel en organisatie.

Website

Straw by Straw is een van de meest duurzame horecaleveranciers voor rietjes.
Onze rietjes zijn gemaakt van 100% stro, geen toevoegingen. 100% biologisch afbreekbaar en plasticvrij.

Website

100% hergebruik van soft cups? Bordex Packaging bewijst dat het kan! Circulaire PET360® festivalglazen van 100% gerecycled post-consumer plastic. Een 360° ecosysteem met 0 procent waste!

Website

All-In service herbruikbare bekers met mobiele wasstraten. Zowel verkoop als verhuur, reinigingcenter, opslag en logistieke ondersteuning.

Website

Depa, de totaalleverancier op het gebied van verpakkingen, disposable, re-usable en durable producten. Depa heeft een brede kennis op het gebied van duurzaamheid en geeft duidelijkheid over de milieu-impact van producten en systemen.

Website

Disposables.bio biedt een breed scala aan biologisch afbreekbare en composteerbare disposable serviezen en verpakkingen. Veel van de merken die wij aanbieden, ontwerpen en produceren wij zelf. Alle disposables zijn op verantwoorde wijze geproduceerd. We streven ernaar om de hoogste kwaliteit te vinden voor betaalbare prijzen, waardoor composteerbaar servies voor iedereen beschikbaar is.

Website

InstockMarket.nl is de eerste online groothandel voor verse ‘geredde producten’. Bij ons kan je verse producten (met name groente en fruit) inkopen voor een prijs die zo’n 30% voordeliger is dan reguliere groothandel. Het mooie is dat je tegelijkertijd bijdraagt aan een duurzamere wereld, want de producten die je bij ons inkoopt zijn overschotten of producten met een andere vorm of maat (maar net zo lekker en vers!)

Website

Dé app tegen voedselverspilling. Met Too Good To Go zorg je ervoor dat nog perfect eetbare producten op een bord belanden in plaats van in de vuilnisbak.

Website

Compacte en duurzame houder voor zes bekers van verschillende grootte, innovatief design, 100% recycleerbaar (polypropyleen), quasi onbreekbaar, ideaal ter vervanging van kartonnen bekerhouders.

Website

Producten

Retulp is opgericht om een missie uit te voeren; De plastic soep bij de bron aanpakken door het aantal plastic flesjes terug te dringen. Dit doet Retulp door stijlvolle duurzame drinkflessen te verkopen die herbruikbaar zijn, want: éénmalig is schandalig!

Website

FestiTent is de marktleider in het verhuur van kant-en-klare kampeertenten op festivalcampings. Een gemakkelijke én betaalbare slaapplaats is daarbij altijd het uitgangspunt. FestiTent levert tegelijkertijd economisch voordeel op, omdat de tenten geen wegwerpproducten zijn.

Website
By Rockland is leverancier van duurzame bedrijfskleding voor de hospitality industrie. In samenwerking met Nederlandse ontwerpers creëren en produceren wij bedrijfskleding van o.a. overstock materialen.
Website

Bij Locaties met Meerwaarde(n) vind je bijzondere en inspirerende locaties voor zakelijke bijeenkomsten, met meer waarden voor cultuur, natuur of mens. Bijvoorbeeld doordat ze uitblinken in duurzaamheid, sociaal werken of het bewaken van cultureel erfgoed. Je vind er ook tips om je bijeenkomst MVO te organiseren.

Website

Comfortabele, tijdelijke slaaphuisvesting deels vervaardigd uit ingezameld banner- en plaatmateriaal, o.a. geschikt voor festivals, crew en noodhulp.

Website

Goodfuture is hét adres voor duurzame/circulaire bedrijfskleding in Nederland. Uw duurzaamheidsbeleid uitdragen op uw evenement/festival? Laat het zien met duurzame bedrijfskleding van Goodfuture. 

Website
Exposure Company Eco

Exposure Company verzorgt groot formaat print voor o.a. festival en events. Wij onderscheiden ons door een ruim aanbod in duurzame en gerecyclede printmaterialen.

Website

Wat begon met een duurzame kartonnen tent, is uitgegroeid tot een bedrijf met diverse circulaire oplossingen voor festivals.

Website

InSite.Events is het slimme dataplatform dat complete event sites digitaliseert. Zo helpt InSite.Events u met het duurzaam en efficiënt inzetten van uw assets, voorzieningen, logistiek en klimaatmanagement

Website
Zeefdrukmakers logo

Wij zijn Zeefdrukmakers. Makers met een verhaal. We werken met onze handen en ons hart. Zeefdrukmakers is een sociale en ambachtelijke zeefdrukkerij. We drukken op biologisch katoen en geven mensen een nieuwe kans!

Website
Candy Converters

Candy Converters maakt biologisch afbreekbare confetti gemaakt van reststromen snoeppapier. Helemaal circulair dus. Deze Conscious Confetti van aardappelzetmeel is een goede vervanger voor papieren of plastic confetti en laat geen sporen na in onze parken, plantsoenen of festivalterreinen, want na een regenbui is het weg. De confetti is ook eetbaar – glutenvrij en suikervrij. Hiermee slaat Candy Converters twee vliegen in één klap. Ze gaan niet alleen milieuvervuiling, maar ook voedselverspilling tegen.

Website

Sociale Duurzaamheid

Hoe zorg je dat mensen met beperking ook terecht kunnen op een festival?
Welkom Toegankelijkheid & Evenementen van Marianne Dijkshoorn adviseert over toegankelijkheid vanuit communicatie en service.

Website
New Faces logo

New Faces ondersteunt culturele organisaties om met nieuwkomers samen te werken in allerlei functies, van vrijwilliger tot artiest.

Website

Mobiliteit

Optimalisatie en calculatie van vervoersstromen waarmee maximaal 78% bespaard kan worden op CO2 uitstoot, kosten en andere vervoersproblemen. Gegarandeerd en transparant!

Website

BIKE4CREW verhuurt elektrische fatbikes met een topsnelheid van 25 km/uur en geschikt voor ieder type ondergrond en/of evenemententerrein. Dé duurzame mobiliteitsoplossing voor ieder evenement!

Website