TOP

Le Guess Who? werkt samen met Stichting VluchtelingenWerk en NewBees voor ‘Geef een Toegift’

Foto’s: Tim van Veen & Ben Houdijk

Nu passe-partouts en dagkaarten voor Le Guess Who? 2022 beschikbaar zijn, biedt het festival eveneens opnieuw de ‘Geef een Toegift’ optie aan in het ticketingsysteem. Voor dit initiatief zet Le Guess Who? de samenwerking door met Stichting VluchtelingenWerk en NewBees. Hier vind je het oorspronkelijke bericht van Le Guess Who?.

Het initiatief ‘Geef een Toegift’ geeft festivalbezoekers de mogelijkheid een extra dagkaart te kopen voor iemand die graag het festival zou bezoeken maar hiervoor niet over de financiële middelen beschikt. Bezoekers kunnen ‘een toegift geven’ via het ticketsysteem, nadat de festivaltickets zijn geselecteerd voor aanschaf. ‘Geef een Toegift’-tickets zijn beschikbaar voor €27,50; 50% van een reguliere dagticket. De andere 50% van de ticketprijs wordt gecompenseerd door Le Guess Who?.

Stichting VluchtelingenWerk is al meerdere jaren een maatschappelijke partner van Le Guess Who?. De organisatie behartigt de belangen van statushouders en vluchtelingen in Nederland door persoonlijke ondersteuning te bieden vanaf het moment van binnenkomst tot en met de integratie in de Nederlandse samenleving. NewBees matcht nieuwkomers met traineeships bij lokale ondernemers en organisaties, waarbij talent en gelijkwaardigheid centraal staan.

Wil je een toegift geven zonder een festivalticket te kopen? Dat kun je hier doen

Driving environmental & social change in the event industry

luisehartel@gmail.com