TOP

Brainwash Festival – Amsterdam

Wat als je de belangrijkste vragen van nu voorlegt aan de meest toonaangevende filosofen en wetenschappers en de spannendste makers en schrijvers van dit moment? Brainwash Festival (29, 30 en 31 oktober) is een driedaagse explosie van gedachten, vragen en ideeën met meer dan 150 sprekers in circa 80 programma’s. Bekijk hier de line-up van het programma.

.

Wat kun je verwachten?

Performances, talks, gesprekken, films en voorstellingen. En als het even kan: alles door elkaar! We stellen niet één thema centraal maar verkennen verschillende vragen in speciale programma-routes. Welke onderwerpen we dit jaar uitlichten lees je hier. Dit jaar ziet ons festival er anders uit dan je van ons gewend bent. We verhuizen naar het Leidseplein met als hoofdlocaties Paradiso en de Melkweg. Ons festival krijgt een compactere vorm én we maken een deel van het programma ook online beschikbaar.

 

De festivaldagen

31 oktober is de centrale dag van ons festival. Met 1 ticket krijg je toegang tot meer dan 70 programma’s op en rond het Leidseplein in Amsterdam. Tickets voor deze festivaldag zijn nu te koop!

Maar ze organiseren nog meer dit jaar. Zo zal er op 29 oktober een openingsfeest zijn en organiseren we op 30 oktober drie speciale programma’s met Future Affairs (NRC) en FreedomLab, waarin we vooruitkijken naar het postpandemische tijdperk. Details over deze evenementen krijg je vanaf half augustus van ons via onze nieuwsbrief, socials en website.

Mede-eigenaar Green Events en Head of Program ADE Green

lyke@greenevents.nl