Amsterdam Dance Event (ADE) wordt jaarlijks in de derde week van oktober georganiseerd. Deels als muziekconferentie, deels als festival met meer dan 400.000 bezoekers, wordt ADE algemeen erkend als de wereldwijde ontmoetingsplek voor de creatieve industrie rondom elektronische muziek. Samen met ADE, organiseren wij ADE Green om duurzaamheid, innovatie en sociale verandering aan te wakkeren en te versterken via de muziek-en evenementenindustrie.
Meer informatie

ADE Green is uitgegroeid tot de baanbrekende conferentie over duurzaamheid, innovatie en sociale verandering in de muziekindustrie. Dit jaar viert ADE Green haar 7de editie. Met een opkomst van 1200 industrie professionals, brand managers, leveranciers, artiesten, journalisten en studenten was ADE Green vorig jaar volledig uitverkocht.

Tijdens ADE Green Conference kun je inspirerende keynote speeches, diepgaande discussies en panels verwachten, maar ook hands-on workshops and filmvertoningen. Enkelen van de geweldige sprekers, die in de loop der jaren aanwezig waren bij het evenement zijn, onder andere, Marianne Goodell (CEO van Burning Man), Nadya Tolokonnikova (Pussy Riot), Duncan Stutterheim (Oprichter & CEO van ID&T), Michael Lang (Oprichter Woodstock ’69), Polly Higgins (Advocate for the Earth, Ecocide), Kumi Naidoo (Directeur Greenpeace International), Seth Troxler (DJ/ producer).

Naast de conferentie lanceert ADE Green in 2020 een Livecast. Een online panel waar professionals over de hele wereld samen kunnen komen, om ideeën te delen en te reflecteren op nieuwe realiteit voor de elektronische muziekindustrie. Als kijker van deze interactieve Livecast word je tussen de gesprekken met professionals gevoed door middel van polls en stellingen die aan het publiek worden voorgelegd. Verder worden visies op een duurzame post-COVID-19-wereld gedeeld.

Meld je aan voor de ADE Green nieuwsbriefMeld je aan voor de ADE Green LIVECAST