Als platform willen we een zo compleet mogelijk beeld geven van leveranciers die actief bezig zijn met het verduurzamen van de markt. Wil je ook terug te vinden zijn op deze pagina? Mail dan naar leveranciers@greenevents.nl.

Grondstoffen (afval)

Afwerking is een coöperatie van jonge houtbewerkers en ondernemers, gevestigd aan de Cruquiusweg 102 te Amsterdam. De coöperatie is opgericht met als doel om werkloze jongeren een vak en ambacht te leren waar ze trots op kunnen zijn.

Website

E-waste Arcades maakt afval scheiden leuk met toffe games! Deze spelcomputerkasten worden op maat gemaakt voor de afvalstromen die jij wilt scheiden op jouw event.

Website

Stub is een duurzaam middel om te voorkomen dat peuken en kauwgom in de natuur verdwijnen. Inzet van deze mobiele asbak zorgt voor het behoud van schone stranden, natuurgebieden, straten en een bewustwording onder de gebruikers. 

Website

Energie

Ecovolt is een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in aanleg en beheer van midden spanning installaties voor verschillende toepassingen bij bedrijven en netbeheerders. Hierbij worden energievoorzieningen beheert en wordt er ondersteuning aangeboden bij het verduurzamen van bedrijven.

Website

Energy Floors is een dynamisch bedrijf gevestigd in Rotterdam. Door middel van energieopwekkende vloeren besteedt de organisatie op een interactieve, leuke manier aandacht aan duurzame energie. Het is hierbij van belang dat het bewustzijn van energieproductie en –verbruik wordt verhoogd.

Website

Slim Stroomplan is een samenwerking tussen ZAP Concepts en Watt-Now. Dankzij deze samenwerking worden organisatoren nóg beter voorzien van efficiënte en duurzame besparingsadviezen om de kosten van het stroomverbruik te reduceren.

Website

Waar het stroomnet stopt daar begint Wattsun. Altijd en overal onafhankelijk werkzaamheden uitvoeren met het draagbare plug & play batterijensysteem van Wattsun. Stil, schoon en zonder hoge gebruikskosten.

Website

Watt-Now herziet de stroomvoorziening voor evenementen. Met ons eigen monitoringsysteem brengen we real-time het stroomverbruik op evenementen in kaart. De data vormt de basis voor onze stroomadviezen, voor het gemeten evenement, maar ook voor vergelijkbare situaties.

Website

GoodFuels ontwikkelt en levert echt duurzame biobrandstoffen. Alle GoodFuels brandstoffen besparen gemiddeld 80%CO2, verbeteren sterk de luchtkwaliteit en zijn toepasbaar in alle motoren.

Website

F&L Powerrental uw verhuurpartner op gebied van accusystemen die u kunt combineren met een zonnepaneel, aggregaat of vaste spanning winst voor u en bovenal het Milieu.

Website

The Powershop is toonaangevend voor de inzet duurzame energie oplossingen voor evenementen.
Advies en ontwerp optimale stroomplan, gebruik duurzame brandstoffen, batterij oplossingen.

Website

Food & drinks

The Food Line-Up is een duurzaam cateringbureau. Ze werken met meer dan 200 verschillende specialisten, waaronder chefs, foodtrucks en producenten. Deze specialisten worden ingezet op (zakelijke) evenementen en zorgen hier voor echte verhalen en echt eten.

Website

Barproducties specialiseert zich in duurzame drank catering op evenementen. Op basis van een transparante samenwerking kijken wij hoe we het maximale resultaat kunnen behalen.

Website

CupStack is de specialist in hardcups. Met onze omvangrijke ervaring helpen wij organisaties bij het optimaal inzetten van hardcups met een passend verdienmodel.

Website

Bio Futura ontwikkelt, importeert en verkoopt biobased & composteerbare verpakkingen en disposables. De missie van het bedrijf is het vervangen van olie gebaseerde plastics en het stimuleren van hergebruik in gesloten kringlopen.

Website

Dutch Cups produceert en levert onbreekbare en herbruikbare kunststof drinkglazen, duurzame schenkkannen en dienbladen. Dutch Cups creëert hiermee een goedkoop en milieuvriendelijk alternatief voor kartonnen en plastic wegwerpbekers voor evenementen.

Website

Biopla houdt zich bezig met biobased en biodegradable producten voor diverse sectoren. Zowel herbruikbare als wegwerp producten gemaakt van hernieuwbare ecologische materialen op basis van suikerriet en maïs.

Website

Moonen Packaging hanteert als ketenregisseur een duurzaam verpakkingsbeleid. Samen met klantrelaties denkt het bedrijf mee in ontwerp, beheer en distributie van food- en non-food verpakkingen, verpakkingsmaterialen, hygiëneproducten en disposables.

Website

StarCups is hét duurzame huurconcept voor festivalbekers. StarCups ontzorgt de festivalorganisator van A tot Z. Van het bedrukken van bekers, het leveren, wassen, opslaan tot het trainen van barpersoneel en organisatie.

Website

Straw by Straw is een van de meest duurzame horecaleveranciers voor rietjes.
Onze rietjes zijn gemaakt van 100% stro, geen toevoegingen. 100% biologisch afbreekbaar en plasticvrij.

Website

100% hergebruik van soft cups? Bordex Packaging bewijst dat het kan! Circulaire PET360® festivalglazen van 100% gerecycled post-consumer plastic. Een 360° ecosysteem met 0 procent waste!

Website

All-In service herbruikbare bekers met mobiele wasstraten. Zowel verkoop als verhuur, reinigingcenter, opslag en logistieke ondersteuning.

Website

Depa, de totaalleverancier op het gebied van verpakkingen, disposable, re-usable en durable producten. Depa heeft een brede kennis op het gebied van duurzaamheid en geeft duidelijkheid over de milieu-impact van producten en systemen.

Website

Producten

Retulp is opgericht om een missie uit te voeren; De plastic soep bij de bron aanpakken door het aantal plastic flesjes terug te dringen. Dit doet Retulp door stijlvolle duurzame drinkflessen te verkopen die herbruikbaar zijn, want: éénmalig is schandalig!

Website

Invista is de specialist en leverancier van mobiele applicaties, online ticketing en cashless bestel- en betaaloplossingen. Daarnaast creëert de organisatie een online crowd-management platform voor de evenementen- en voor de hospitality branche. Dé expert op het gebied van smartphone applicaties.

Website

FestiTent is de marktleider in het verhuur van kant-en-klare kampeertenten op festivalcampings. Een gemakkelijke én betaalbare slaapplaats is daarbij altijd het uitgangspunt. FestiTent levert tegelijkertijd economisch voordeel op, omdat de tenten geen wegwerpproducten zijn.

Website